Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2016 21:46 - Европа е на ръба на гражданска война
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1092 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Европа е на ръба на гражданска война Общество - 12.08.2016 

image


Andre Blattman (Andrй Blattmann) предупреди жителите на Швейцария, че европейското общество като в близост до самоунищожение, че неговите представители са длъжни да предприемат стъпки, за да се активира и се предпазите от неизбежната гражданска война.

Blattman доведе сили в Швейцария на 1 март 2009 г., думите му имат значителна тежест в страната, някои граждани, които инициират гласуването срещу бурката и джамиите, които са изключително популярни в светлината на нарастващото имиграция и ислямизацията.

През последните две световни войни, една добра комбинация от планински терен и сплотено население помогна за запазване на мира и неутралитет на страната, но в задаващата се конфликт в Швейцария има своя огромен "пета колона".

Според Blattmana ситуация става все по-рисковано. Той казва: "Заплахата от увеличения тероризма, хибридни се водят войните по целия свят; икономическите перспективи са мрачни, образувана миграционните потоци хора в неравностойно положение и на бежанците достигна непредвидено мащаб. "

Ето още няколко думи Blattmana: "Може да има социално напрежение," някакви думи в общественото възприятие може да се тълкува като "опасно агресивен".

"Горчив хап" призовава Blattman Swiss социална тъкан и просперитет на обществото, по думите му, "отново и за дълго време падна под въпрос."

Спомняйки си събитията от двете световни войни на миналия век, Blattman съветва Swiss ръка.

Швейцарските въоръжени сили вече имат опит на големи маневри, които са отправната точка на гражданските вълнения в съседните страни.

Сред тези страни, разбира се, Франция и Австрия, са изправени пред огромни проблеми на имиграцията, ислямизация и порицаване загрижени за текущия политически елит. Предупреждение General Blattmana звучи ехо думите на контраадмирал Крис Пери (Крис Пери), през 2006 г., заяви, че комбинацията от имиграцията и исляма ще причини "колапс на цивилизацията, равна на падането на Римската империя."

Докато Пери беше осмиван от враждебни журналисти, го принуди да се въздържат от изявления, както и след това главата на британските въоръжени сили, го защитава с аргумента, че директното твърдение не е, и това е само предупреждение за потенциален проблем, ако политиката не ще го вземе разтвор. Това, разбира се, не се случи, и на процеса на унищожаване на обществото само ускорено.18+

Източник 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39762446
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031